Vil I øge salget på jeres webshop? Hvordan I præsenterer jeres produkter på jeres online platform er afgørende for, om I formår at konvertere leads til kunder. Mangelfulde, fejlplacerede eller inkonsistente data kan resultere i, at jeres gæster hurtigt bouncer videre.

Vores e-handelsløsning sikrer, at jeres digitale produktpræsentation både er rig på indhold og fri for fejl. Så kan I kommunikere klart og tydeligt fra jeres webshop - uanset størrelsen af jeres sortiment.


NEM AT STYRE

Vi opbygger webshoppen omkring et brugervenligt styresystem (CMS). Det gør, at I altid selv nemt kan redigere indholdet og tilføje nye elementer på siden - uden hjælp fra en programmør.

KOMPLET INTEGRATION

Med vores produktdatabase-løsning integreres webshoppen let med jeres øvrige systemer - heriblandt jeres ERP-system. Det skaber grundlaget for en perfekt koordination mellem webshoppen og jeres øvrige marketingkanaler med en forbedret kundeoplevelse til følge. 

SKALÉR EFTER BEHOV

Udvides jeres forretning, efter vi har hjulpet med at få webshop-løsningen på plads, er det intet problem. Webshoppens skalérbarhed gør, at I kan tilknytte så mange nye sites, som I ønsker, uden at det går ud over det overordnede budskab, som I stiler efter at kommunikere via webshoppen.


FORDELE

Kunderne vil belønne jer for en mere indholdsrig og struktureret webshop

Webshoppens brugervenlige styresystem tillader jer at ubesværet tilpasse jer et omskifteligt forretningsmiljø

Få en webshop, der møder netop jeres kunders forventninger og behov

INTERESSERET?

Få en uforpligtende snak om, hvordan Contentors webshop-løsning kan styrke jeres online tilstedeværelse.

KONTAKT OS