Er det en kamp at holde styr på produktionen af jeres tidsskrifter, fagblade og andre periodiske udgivelser? Som redaktør skal man kunne jonglere med mange input i form af artikler, billeder, grafik og annoncer. Det kræver både overblik og gode kommunikationsevner, når redaktionens medlemmer skal have overdraget vigtige informationer og alle deadlines skal overholdes.

Livet som redaktør behøves dog ikke være en konstant kamp for at koordinere udgivelsens tilblivelse. Løsningen hedder eDITee – et værktøj til styring af workflowet i produktionen af jeres periodiske udgivelser. Med eDITee kan du let planlægge og styre hele produktionsforløbet. Så er du sikker på aldrig at tabe en bold, uanset hvor mange input du har i luften.


DET FULDE OVERBLIK

Vores løsning samler alle bidrag fra holdet bag udgivelsen – billeder, tekster, grafik osv. – i kun én publikationsdatabase. Det gør, at alle redaktionsmedlemmer – interne såvel som eksterne – altid har adgang til det publikationsmateriale, de står og skal bruge.

TEAMWORK

Løsningen findes på en online platform, hvorfra alle redaktionsmedlemmer kan kommunikere direkte og hele tiden følge udgivelsens livscyklus i en overskuelig produktionsplan. Derved sikres, at virksomhedens egne medarbejdere og de eksterne bidragsydere (annøncerer, freelancere, osv.) altid arbejder som et hold.

FRISKT INDHOLD

Alle elementer i jeres udgivelser – artikler, billeder og eventuelle annoncer – samles ét sted og arkiveres på systematisk vis. Det gør det let for jer at vende tilbage til jeres historier og forlænge deres levetid ved at publicere dem gennem nye kanaler - f.eks. på de sociale medier eller jeres website. På den måde undgår I, at udgivelserne havner i en støvet folder efter deadline.


FORDELE

Med en strammere koordinering bliver det nemmere at overholde jeres deadlines

Med alt indhold samlet et sted bliver det en leg for grafikeren at layote udgivelsen

Vi giver jer overblikket, der gør jer i stand til at arbejde på flere publikationer på én gang

INTERESSERET?

Få en uforpligtende snak om, hvordan vores workflow management system kan hjælpe med produktionen af jeres periodiske udgivelser.

KONTAKT OS