Har I problemer med at finde de rigtige billeder til jeres markedsføring, når I skal bruge dem? Og går det ud over jeres evne til at fastholde et sammenhængende brand? Så er Contentors mediebank, PeekServer DAM, løsningen. Mediebanken er et såkaldt DAM-system, der samler alle jeres mediefiler ét sted, så de altid kun er et museklik væk.

Både virksomhedens egne medarbejdere og dens eksterne samarbejdspartnere kan få adgang til mediebanken, så I kan stå sammen om at skabe et grafisk sammenhængende og stærkt brand. Med PeekServer DAM bliver I i stand til at løfte jeres visuelle storytelling og skabe en virksomhedsidentitet, der gør indtryk og bliver husket.


GEM

Billeder og mediefiler uploades til systemet enkeltvis og direkte i brugerfladen eller i grupper. De lagrede mediefiler forsynes automatisk med informationer om filstørrelse, hvornår de er uploadede og af hvilken bruger. Desuden kan de tilføjes et valgfrit antal oplysninger om status, ejerskab, copyright og rettigheder. Endelig kan der tilføjes nøgleord, som gør det nemt at genfinde mediefilene.

FIND

De lagrede mediefiler genfindes ved hjælp af en systematisk søgefunktion, hvor brugeren kan søge på en række kriterier som fritekst, nøgleord, kategorier og status - eller på en kombination af disse. Mediefilerne kan desuden genfindes visuelt ved at gennemsøge de relevante kategorier i arkivet.

HENT

De fundne mediefiler downloades enkeltvis eller i puljer via en indkøbskurv og bliver automatisk konverteret til et format og en størrelse, der svarer til den enkelte brugers behov. Brugere, som har behov for billeder til et antal nærmere specificerede produkter, kan bestille og downloade dem på én gang i et aftalt format. Så er filerne klar til at indgå i jeres brandfortælling på diverse kommunikationsplatforme.


FORDELE

Ram plet med jeres markedskommunikation – hver gang

Tilgå al grafisk materiale, hvad enten I sidder på kontoret eller er på farten

Alle kan få adgang – men I har nøglerne

INTERESSERET?

Få en uforpligtende snak om, hvordan Contentors mediebank kan styrke din virksomheds brand-tilstedeværelse.

KONTAKT OS