Råder I over et stort produktsortiment, og gør det udarbejdelsen af jeres kataloger, prislister, brochurer m.m. til en tidskrævende og omstændelig proces? Et komplekst sortiment behøves ikke at vanskeliggøre produktionen af jeres præsentationsmaterialer.

Vi automatiserer produktionen af jeres kataloger. Så slipper I for den tunge, manuelle opsætning og kan i stedet fokusere på det, I er bedst til. Løsningen kommer i tre forskellige udgaver: fuld-automatisk, semi-automatisk og kreativ ombrydning.


FULD-AUTOMATISK

Producér jeres kataloger med et enkelt klik. Katalogerne opsættes ved hjælp af nogle prædefinerede designskabeloner, og indholdet hentes fra en database, hvor alle produktinformationer er samlet.

SEMI-AUTOMATISK

Med semi-automatisk katalogproduktion får I større mulighed for at variere designet af jeres kataloger. Med denne løsning baseres sideombrydningen nemlig side for side på nogle udvalgte faste sideskabeloner. 

KREATIV OMBRYDNING

Til jer, der ønsker yderligere kontrol over kataloget, har vi udviklet kreativ ombrydning. I den kreative sideombrydning suppleres den halvautomatiske sideombrydning med efterfølgende ubegrænsede ændringer af layoutet f.eks. ved flytning af billeder, tekstbokse og tabeller. Dette kan ske uden afbrydelse af forbindelsen til databasen og dermed muligheden for efterfølgende opdateringer.


FORDELE

Undgå at bekymre jer, om produktdataene stemmer overens med jeres øvrige marketingkanaler

Producér ethvert katalog i lige så mange sprog- og specialversioner, som I har brug for

Slip for det tunge rutinearbejdet og fokusér på det, I er bedst til

INTERESSERET?

Få en uforpligtende snak om, hvordan en automatiseret katalogproduktion kan lette jeres arbejdsgange.

KONTAKT OS